Followers

Friday, April 9, 2010

PROJEK YANG TAK SIAP

Hari ni nak story tentang apa ye....haaaa ni dia...akak nak cerita tentang key holder akak yang kat atas tu. Dah hampir setahun dah akak beli key holder tu...ingat nak di 'makeover' kan tapi hingga ke hari ni macam tu lah juga rupanya. Entah bilalah nak datang seru untuk mencantikkan benda tu. Kadang-kadang terfikir takut tak jadi..tapi bila melihatkan kawan-kawan yang buat cantiknya....Harap-harap dalam masa terdekat ni dapatlah akak buat...amin...

5 comments:

nonie said...

salam...tkasih sudi sggh blog saya yg x seberapa indah...tkasih juga krn mjadi follower...nnt kalau dh makeover key holder tu jgn lupa post kat blog ye...

zures said...

Insyaallah dik...entak bila lah nak jadi nyer...belum pernah buat decoupage lagi ni...baru nak mencuba...

norlizahassan said...

Salam dik zures...mana ruang cit cat nye..tak siap lagi ke?tak pa slow..slow..ini kak iz hah.mai melawat..akak follow..jemput ke blog akak yek..

Zazas said...

singgah blog zures.
cantik blog adik!!
sy suka warna pink.

farsweethome farah,faris,farisa said...

salam kak zures.. Jun puntggu ruang cit cat tu... Thanks yer sudi singgah blogjun.. Jun dah poloni... JOm polo jun pulak.. BLeh kit atukar link.. BOleh add kat blog list skali.....

Post a Comment