Followers

Thursday, June 24, 2010

DEKO GAYA ENGLISH COUNTRY

Di bawah ini adalah gambaran macamana
gaya deko english country.
Cantik juga...cuma zures tak berapa minat
kalau yang ada gambar-gambar haiwan tu.
Yang selalu zures nampak adalah ayam.
Tapi bila tengok kat rumah member-member yang
cantik juga.





Kalau perasan...english country ni xder bunga-bungakan.
Corak fabrik pula lebih kepada jalur dan kotak-kotak.
Ok selamat menjamu mata untuk hari ini.
Semoga mendapat idea yang dari apa yang
zures paparkan untuk kali ini.

5 comments:

AyuRuhaiza said...

Salam Zures...eee...akak berkenanyer ngan country2 design cam nih..ni tgh usahakan ke arah countrylah nih...ntah boleh ntah idak..Betul zures kata tuh, country nih less flower2 tp more to kotak n jalur2...sblm nih pun byk idea2 zures yg akk kenan..anywy..mmg cantek2 idea nih..

princess said...

salam zures... cantiknya...seronok menjamu mata...

zures said...

AyuRuhaiza...tq sudi melawat blog zures. Zures memang suka sangat ngan english deko ni. Semuanya menenangkan..

zures said...

Princess...silakan lah menjamu mata ye...harap dapar idea dari apa yang zures paparkan. Kalau tak dapat aplikasikan kat rumah pun dapat menenangkan mata yang melihat pun dah cukup.

Waty said...

salam zures ada idea ke kat mana nak cari lamp shade cam ni dulu ada sekali tengik kat fella lepas tu dah xde stock

Post a Comment