Followers

Wednesday, April 13, 2011

DALAM PENANTIAN

Dah lama tak nyopping...hari ni nyopping bunga pulak.
Bunga ni mummy beli online dr Asmashoppe.
Berkenan di hati dengan warna pink tu.
Kak Asmah janji nak pos besok...la la la la...
Tak sabar nak tengok keindahannya....hahaha


Mummy ni memang jenis keras tangan..
memang takde bakat dalam hal menggubah bunga..
terpaksalah beli kalau nak rumah ada bunga..

Kak Asmah pinjam gambar ye..

Minat tengok bunga dalam bakul..cantik.
Kalau sesiapa selalu menonton Apa Kata Wanita...
Zamzarina ada tunjukkan bagaimana nak menggubah bunga dan seterusnya
letak dalam bakul...nampak macam senang dan simple je...
tapi..ades mummy ni memang tak berbakat langsung..

Tunggu...

7 comments:

Mama Gee said...

mmg cun mami....huhuhu terguda g menengoknyaaa

Waty said...

insya allah besok saya postkan...

zures said...

Mama Gee..sebenarnya mummy suka dua2 yang purple n pink ni...yang purple tu dah kena rembat pulak..

zures said...

Waty...tq kak...tak sabar nak tengok..

Syahida Mohd Yusof said...

salam Zures, cantiknya.... so pinky. Sure u dah tahu kat mana nak letak bunga ni kan...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cantiknya...if dah duk umah sendiri nnti baru la berhias2 skit umah tu..tak sabar nak duk umah sendiri eehhhe

apik pehe said...

hehe..apik tgk cam bese jer..hehe

Post a Comment