Followers

Friday, October 7, 2011

Salam Pagi Jumaat...

Hari ni rasanya semua orang excited duk tunggu belanjawankan....
Karang pukul 3 terjawablah segala teka teki yang bermain di kotak fikiran
masing-masing...

Ni nak citer masa raya hari tu...
Sibuk berjalan rumah jiran-jiran tengok camana diorang deko
rumah diorang agar nampak simple dan tak serabut....
Akhirnya mummy suka idea ni....
memang rasa lapang dan anak-anak pun ada ruang untuk
berlari dalam rumah.....

Biarlah orang nak kata apa....
janji....
Rumah mummy Syurga mummy...

Sorry gambar kurang memuaskan...

Ni pulak aksesori yang baru sampai semalam...
bukan mummy yang nak pakai ye....
kang ada yang terperanjat pulak...
pat rama2 tu oklah tapi
pat burung hantu tu ada ke orang nak pakai????
Sampai jumpa lagi...

3 comments:

mamaNoriz said...

cantiklah :)

org rajin dna kreatif mmg sesuai uat deco english ni..

kurang rajin dan kurang kreatif cam sya ni patut style caca marba je...heheheh

zures said...

mamaNoriz...mummy pun tak suka english yang sarat....susah nak buang habuk...

Mama Gee said...

mommy tak puas tgk laa...takkan 1 ruang tu je..tempek gambar 1 umah le :)

Post a Comment