Followers

Tuesday, March 29, 2011

DEKO TAMAN

SALAM PAGI SELASA....

Ceria-ceria selalu ye. Banyakkan tersenyum kerana senyum
selalu boleh membuatkan kita awet muda....

Jemputlah masuk ke Taman mummy ni...
taman yang tak seberapa..
koleksinya baru seciput...

Ni rumah kat kampung ye bukan di Shah Alam...
Kat kampung pun english style jugak...haishhh

Thursday, March 17, 2011

CANTIKKAN

Teringat kawan mummy yang obses sangat dengan
warna purple ni hinggakan apa benda juga dalam hidup dia
mesti nak warna ni. Di kalangan kawan-kawan mummy
dia dikenali dengan minah purple. kalaulah dia tengok
gambar-gambar ni mesti dia minat giler. Kalau u all nak tau
grill umah dia pun warna purple tau....
Sekarang ni kawan mummy tu sedang mengerjakan umrah di Tanah Suci.
Semoga Allah swt mempermudahkan segala urusannya di sana ya.



kredit foto dari sini

Wednesday, March 16, 2011

My new arrangement

Hari ni mummy ada kursus so xleh nak bw.
Harap kawan-kawan tak jemu menyaksikan
koleksi putih mummy yang dah berapa kali
diulang tayang. Sekadar ubah kedudukan je.




Yang ni bukan koleksi putih...
bolehlah...dah ter`upload' kira halal la ek..
Sila abaikan mana yang bersepah tu..

ok jumpa lagi...

Tuesday, March 8, 2011

lagi Idea Deko

Lagi idea-idea menarik.

Bunga kat atas ni kat rumah mummy pun ada
tapi tak terfikir pun untuk buat macam tu.
Memang cantik.


B&H i luv it!


Latar belakang putih nampak luas...

Siap ada buaian lagi...bestnye kalau umah mummy ada cenggini..


Sudut menarik...

Semua idea-idea menarik ini dari sini...