Followers

Thursday, June 7, 2012

Rumah rakan facebook

Teruja betul bila tengok rumah kawan facebook ni...memang cantik.
Tiap-tiap hari mummy mesti jenguk facebook dia
sebab teruja dengan seni deko yang dia garapkan.
Memang cantik dan sejuk mata memandang.




Gambar rumah Shabanum Sari fb.
Tahniah Sari sebab rumah anda memang cantik...

8 comments:

aanie said...

cantiknya....mcm dlm magazine je....

zures said...

aanie...rumah sari ni memang selalu masuk magazine pun...

Mama Gee said...

cantik!
sygnya g dh penat nk mengemas buat konsep english ni...

zures said...

Mama Gee...mummy pun tak rajin mengemas...konsep english mummy pun yang simple je tak banyak barang yang terdedah kalo nak display pun dlm display kabinet. Tak larat nak lap habuk...

zuraifah rahaman said...

bleh tau x beli brg2 deco ni katne?

zures said...

zuraifah rahaman....banyak je...online pun ada...

nur asma said...

cntik la..sy knl sari ni...mmang cntik uma die....

NURDINI MHZN said...

sallam,
Puan Zures, di mana saya boleh mendapatkan contact number Pn.Sari ni ye saya wartwan dari karangkraf.please ASAP me if awk boleh dptkn contact Pn.Sari.TQ :)

Post a Comment