Followers

Thursday, July 19, 2012

Kalau dah boring...macam nilah jadinya...

Anak mummy tak berapa sihat. Demam, batuk dan lelah semua ada so mummy terpaksalah mengambil cuti emergency hari ini. Macam biasalah bila kat rumah kepala asik terfikir nak buat apa. Yang demam tetap demam...dah selesai bagi makan ubat dan setelah selesai masak mummy memulakan operasi.

Yezza...sebenarnya wallpaper rumah mummy ni uzur dah. Terkoyak sana sini dah cuma kewangan je yang belum mengizinkan untuk mummy tukar keseluruhan wallpaper ni. Kebetulan pula masa mummy online fb ada kawan jual wallpaper murah. So mummy grablah 3 gulung.

 Dah siap ada gam kat belakang. 


 Senang sebab kat belakang dah ada ukuran so lebih memudahkan kerja.

Pintu store ni wallpaper dulu dah koyak...mummy tampal je kat sini dulu.
Mmmmm boleh tahan juga di mata mummy tapi tak tahulah pada orang lain.

Ok Siap.....
ok tak kawan-kawan....tak berani nak pasang banyak-banyak takut tak jadi...
kena cari yang pakar juga pasang...

6 comments:

Mama Gee said...

ok lah mummu....cunnn.....
g nk beli wallpaper gak...tp takut pasang tu tak menjadi...rugii huhu

zures said...

mummy pun mula2 memang tak confident sebab tu tampal kat pintu stor je dulu. Bila dah ok baru berani tampal kat dinding hijau tu. Sekarang dinding hijau tu dah penuh ngan wallpaper dah hehehe.

Umi mukminah said...

lawanye wallpaper tu...bunga kecik2 xnampak serabut kan...kemas je..ruang pun nampak luas..

Mrs Wifey said...

salam..nk tanye...bli wall paper on9 tu kat mane ek?

zures said...

Mrs Wifey...mummy beli ngan member fb Nursyahfiqah Syazwani..

Outbound di malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

Post a Comment