Monday, June 20, 2011

MAKEOVER FRAME GAMBAR

Dah takde kerja nak dibuat so
terlintas pula di hati nak makeover frame-frame
yang ada kat rumah ni. Sebenarnya frame ni dah lama
mummy beli dan dah lama juga terlekat di dinding rumah ni.
Masa mula-mula beli dulu kononnya nak cat warna putih...tetapi
akibat asyik bertangguh je nak beli cat so pakai jelah cat yang mana ada.

Cat Jotun lebihan masa cat dinding rumah dulu.
Dah nak expired dah kut....


Cat pakai berus lukisan anak je....berus cat dah kena buang.

In progress...
Sebelum


Selepas....masih comot belum bersihkan lagi..

Gambar tak berapa elok...

Monday, June 13, 2011

ROSES KESUKAAN

ihsan dr google

SALAM PAGI ISNIN....
CERIA-CERIA SELALU BUAT KAWAN-KAWAN ALAMAYA...



Gambar-gambar ni mummy dapat dari google...
dah lama dah tak ingat sumber yang sahih...
mummy print dan framekan...
pada mummy ianya sweet sangat...





Ada lagi tapi tak jumpa kat folder mana....
Adess

Mana Satu Pilihan Kalbu

Seperti yang kita tahu bahawa Kereta Myvi Baru telah pun dilancarkan pada 16 November 2017 yang lepas. Menarik bukan??? Pasti ramai yang ...