Followers

Friday, October 5, 2012

SIMPLE MAKOVER


Salam pagi Jumaat ya...
Semoga Jumaat ini memberi penuh keberkatan dalam hidup kita. Amin...

Just nak share simple makeover yang mummy lakukan
pada lampu kat rumah. Nak beli chadilier yang cantik-cantik dan
mahal tu belum berkemampuan lagi...so inilah yang mummy lakukan...


Lampu asal yang simple...


yang ni bila dah ditambah accessories...
orang lain ada gantung-gantung macam tu mummy pun nak juga...
nak beli poket tengah nipis...sooo
beginilah hasilnya....dengan kos yang sedikit...
okla.....janji hati mummy senang..ye tak...


Ni whistlist mummy yang belum kesampaian lagi...
3 tier ni...walaupun tak semahal mana tapi mummy kena
kumpul duit juga hahaha
Tunggu duit nuffnang sampai la ek...
Masih ada lagi cek yang belum sampai....


Tak sabar rasanya nak tengok barang dari UK sampai...lalalalala

4 comments:

CoCo said...

As salam mummy, itu hari ada nmpk juga 3 tier ni kat fb... bleh tau yg ni siapa jual? berkenan jugak tapi tak beli2 lagik :)...

zures said...

CoCo....Wsalam. Nanti mummy cari kat fb mummy ye...mummy pun dah lupa sapa yang jual...nampak je terus save gambar tapi luoa nak simpa fb address plk...sorry

azlina said...

assalamualaikum zures..
lama akk tak singgah ke sini mkin cantik dan kreatif tuan blog ni..

zures said...

Azlina....Wsalam...terimakasih ye..

Post a Comment