Friday, December 31, 2010

Award

Hot Comments

Award dari shiemanis blogspot. Terimakasih ye...
Cantik award ni sesuai dengan konsep blog mummy.
Apapun mummy mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan
Selamat Tahun Baru kepada
rakan-rakan maya yang tidak jemu-jemu mengunjungi blog mummy ni.
Maafkan segala salah silap mummy semoga tahun baru nanti bakal
menjanjikan sesuatu yang lebih baik buat kita semua.
Amin...

Tenet kat opis mummy down, sorrylah kalau mummy tak dapat
nak balas kunjungan rakan-rakan. Dah ok nanti mummy jejak balik ye...

Wednesday, December 15, 2010

RUANG BELAJAR AKA PEJABAT

Di sini mummy nak berkongsi idea untuk menjadikan stor sebagai ruang belajar atau pejabat di rumah. Rumah mummy pun ada ruang ni di bawah tangga ni tapi masih belum berusik lagi. Masih sarat dengan barang-barang.






Memang cantik dan praktikal sekali.

Thursday, December 2, 2010

Inspirasi Dekorasi

Mummy tak nak merepak meraban kat sini.
Lagipun sememangnya mummy tengah kekeringan idea untuk
berkata-kata. Jadi seperti biasa mummy just nak share idea
dekorasi yang sempat mummy google.









Wednesday, December 1, 2010

SUKA WARNA-WARNA LEMBUT

Mummy suka sangat warna-warna yang lembut macam
gambar-gambar kat bawah ni. Pada pandangan mata
mummy warna-warna seperti ini mampu menenangkan
jiwa dan menyejukkan mata yang memandang.
Tapi kenapa rumah mummy tak warna macam ni ek....
adesss ini kes terburu-buru masa masuk rumah dulu la ni.
Tak menyabor kata orang tua-tua...
Namun hasrat memperindahkan tu tetap ada...
cuma tunggu peruntukannyer sahaja....
entah bila lah nak cukup ni....





gambar dipetik dari sini...

Tahniah Adib Izzara

Alhamdulillah. Akhirnya seorang lagi artis telah selamat diijabkabulkan. Sekalung tahniah buat Adib dan Izzara Aisyah kerana dengan rasmi...