Tuesday, November 21, 2017

Mana Satu Pilihan Kalbu


Seperti yang kita tahu bahawa Kereta Myvi Baru telah pun dilancarkan pada 16 November 2017 yang lepas. Menarik bukan??? Pasti ramai yang dah usha pusat jualan perodua untuk meninjau-ninjau spec mahu pun membuat pandu uji untuk kereta ni. Di sini cik manggis sertakan gambar-gambar 4 pilihan warna yang anda boleh pilih.










 




 
Ini harga-harga bagi korang yang berminat nak beli....so boleh lah kalau nak disesuaikan dengan kemampuan budget korang.
1.3 Standard G (transmisi manual): RM44,300
1.3 Standard G (transmisi auto): RM46,300
1.3 Premium X (transmisi auto): RM48,300
1.5 High (transmisi auto): RM51,800
1.5 Advance (transmisi auto): RM55,300
 
Apa-apa pun sebelum tu tanya dalam diri dulu...
adakah ini
 
KEPERLUAN ATAU KEHENDAK?
 
fikir-fikirkan


1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Terima Kasih.

Mana Satu Pilihan Kalbu

Seperti yang kita tahu bahawa Kereta Myvi Baru telah pun dilancarkan pada 16 November 2017 yang lepas. Menarik bukan??? Pasti ramai yang ...