Tuesday, April 26, 2011

BERSAWANG SUDAH....

Bersawang sudah blog mummy ni...maklumlah dek kerana tuntutan kerja yang
terpaksa didahulukan membuatkan cerita untuk blog pun
tertangguh-tangguh. Harap pengunjung-pengunjung blog mummy
tak jemu ye. Datang-datang je...tetap n3 lama.
Sorry bebanyak ye..

Hari ni...mummy nak bayar hutang...bukan hutang duit ye...
hutang cerita tentang barangan yang mummy oder dengan Asmashoppe
tempohari. Bunga yang mummy oder tu telah selamat sampai.
Terimakasih kepada Kak Waty, siap bagi hadiah lagi.


Inilah dia bunga yang mummy oder tu.
Cantikkan....


Yang ni pula hadiah yang Kak Waty bagi.
Bukan bunga tu tau...tapi alasnya..cantik tak???
Korang kata tak cantik??? namun pada mummy
tetap cantik...

Tq Kak Waty...

4 comments:

  1. lawoonyaa bungap ink tu...adusss...jeles2..

    ReplyDelete
  2. mama...raya nanti bolehla raya ngan bunga pink tu..hehe

    ReplyDelete
  3. Nursyafika Asma...bunga pink tu mumy beli kat romatika shah alam. Masa tu ada offer...terus rembat...

    ReplyDelete

Terima Kasih.

Tahniah Adib Izzara

Alhamdulillah. Akhirnya seorang lagi artis telah selamat diijabkabulkan. Sekalung tahniah buat Adib dan Izzara Aisyah kerana dengan rasmi...