Monday, September 19, 2011

Apa masalahnya ngan blog ni????


Dah berhari-hari mummy cuba upload gambar kat blog ni tapi
tak berjaya. Lambat betul nak loading...takkan sekeping gambar pun
makan masa 2, 3 jam!!
Ada sesiapa yang boleh tolong selesaikan tak???
Tolong...plizzzzzzz

3 comments:

  1. zures mungkin penggunaan utk gmbr dh sampai limit kut bt satu blog lain tapi jadikan admin kedua2 blog..
    atau pun masa tu blogspot meragam ke..baca kt n3 akk prnah alami tak blh upload gambar ni..
    jengok kt n3 akk yg ni

    http://azlinadeco.blogspot.com/2011/05/pening-le-nengok-blogspot-ni.html

    http://azlinadeco.blogspot.com/2011/05/pening-le-nengok-blogspot-ni.html

    atau pun klik pd label info..cuba cari di situ..
    harap dapat membantu..akk pun bkn pandai sangat..

    ReplyDelete
  2. Kak Ina...terimakasih sebab sudi bagi feedback... nanti saya cek kat blog akak ye..

    ReplyDelete
  3. sometime memang macam tu, it happen to me as well. I rasa masa tu pihak pentadbir blog ni sedang update something kot.

    ReplyDelete

Terima Kasih.

Tahniah Adib Izzara

Alhamdulillah. Akhirnya seorang lagi artis telah selamat diijabkabulkan. Sekalung tahniah buat Adib dan Izzara Aisyah kerana dengan rasmi...