Thursday, June 7, 2012

Rumah rakan facebook

Teruja betul bila tengok rumah kawan facebook ni...memang cantik.
Tiap-tiap hari mummy mesti jenguk facebook dia
sebab teruja dengan seni deko yang dia garapkan.
Memang cantik dan sejuk mata memandang.




Gambar rumah Shabanum Sari fb.
Tahniah Sari sebab rumah anda memang cantik...

8 comments:

  1. cantiknya....mcm dlm magazine je....

    ReplyDelete
  2. aanie...rumah sari ni memang selalu masuk magazine pun...

    ReplyDelete
  3. cantik!
    sygnya g dh penat nk mengemas buat konsep english ni...

    ReplyDelete
  4. Mama Gee...mummy pun tak rajin mengemas...konsep english mummy pun yang simple je tak banyak barang yang terdedah kalo nak display pun dlm display kabinet. Tak larat nak lap habuk...

    ReplyDelete
  5. zuraifah rahaman....banyak je...online pun ada...

    ReplyDelete
  6. cntik la..sy knl sari ni...mmang cntik uma die....

    ReplyDelete
  7. sallam,
    Puan Zures, di mana saya boleh mendapatkan contact number Pn.Sari ni ye saya wartwan dari karangkraf.please ASAP me if awk boleh dptkn contact Pn.Sari.TQ :)

    ReplyDelete

Terima Kasih.

Mana Satu Pilihan Kalbu

Seperti yang kita tahu bahawa Kereta Myvi Baru telah pun dilancarkan pada 16 November 2017 yang lepas. Menarik bukan??? Pasti ramai yang ...